A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ ВУЛИЦЬ СЕЛИЩА 2

Дата: 17.10.2018 09:09
Кількість переглядів: 632

Фото без опису   В 2018 році у Воловці продовжуються роботи по поточному ремонту вулиць.
   Незважаючи на гострий брак коштів у місцевому бюджеті, селищна рада знаходить можливості фінансування капітальнго ремонту та утриманні вулиць.

   В цих рамках грейдером вирівнюються покриття вулиць, щебнем і фрезою вирівнюється ямковість, підсипаються вулиці, або окремі ділянки, відновлюються, розчищаються ділякни водовідвідних канав, видаляються кущі, що закривають огляд.
   В поточному році більш-менш приведено в порядок ділянки вулиць Канора, Миру в селі Канора, вулиці Незалежності, Уренгойська, ділянки вулиць Довбуша, Лесі Українки, Бандана Хмельницького, Шевченка, Залізнична, Фабрична, Карпатська.
   На даний час, за ініціативи і координації селищної ради, працівниками комунального підприємства, Держлісгоспу, Волоовецького РЕМ, зв"язку, ведуться роботи по впорядкуванню вулиці Яблуново, яка до недавнього часу була в підпорядкуванні обласної служби автомобільних доріг і є вкрай занедбаною. Вже вирівняно грейдером покриття вулиці, підсипано щебенем ділянки вулиці, розчищено від кущів, прочищено, відновлено ділянки водовідвідних канав. Паралельно видаляються дерева, щозагрожують безпеці автомобільного руху, ліній електриопостачання і зв"зку.
   Звичайно, роботи ще багато, але вказаною вулицею, що зєднує центр селища с найбільш віддаленою цого частиною, вже без перешкод їздить шкільний автобус, запущений міський рейс. В зимовий період припиняться аварійні відключення єлектрики і звязку через падіння дерев.
   Роботи продовжуються.
  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь