A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

Новини

Дата: від до Скинути

   Депутати, виконавчий комітет і адміністрація Воловецької селищної ради на чолі з селищним головою налаштовані на благоустрій і розвиток населених пунктів громади (смт Воловець, с. Гукливий, с. Скотарське, с. Канора) та покращення умов проживання мешканців. Саме з цим і повязіні всі новини сайту.

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ!

Дорогі наші жінки! Найкращі в світі дружини, мами, мудрі бабусі, подруги, сестри, доньки! У жіноче свято хочеться побажати мирного неба над головою, перемоги над ворогами, весняного сонця, позитивних емоцій, справжнього і реального щастя вам і вашим близьким. Нехай усі негаразди обходять стороною, а кожен день стане нарешті приводом для радості. Нехай починаючи з цього дня ваші сльози проллються лише від щастя, звістки приходять лише добрі, новини будуть лише радісними. У цей непростий для всієї нашої країни час дуже важливо не втрачати бойового духу, віру в краще, а також ділитися оптимізмом і підтримувати оточуючих, хоч би як не було важко це робити. МИРУ ВАМ І ВАШИМ РІДНИМ!!!

09:03 08.03.2024

ДЕНЬ ПАМ"ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

       20 лютого ми відзначаємо пам’ятну скорботну вже історичну дату – День Героїв Небесної Сотні, вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права людини та майбутнє України. Небесна Сотня молиться за Україну. А ми молимося за них, – Героїв рідної землі. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки нашої непростої історії, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього. Україна не раз підіймалася з колін, доводила ворогам свою нездоланність, йшла під кулі, щоб захистити свою державність, своїх дітей. Ми сьогодні знову долаємо ворога, захищаючи свою незалежність на сході України. Схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя відстояв майбутнє для України. Вічна пам’ять героям, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру і процвітання нашій державі, рідній громаді!

11:42 20.02.2024

ДВОХ ВОЇНІВ ІЗ ВОЛОВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДЖЕНО ПОСМЕРТНО ДЕРЖАВНИМИ ВІДЗНАКАМИ

       15 лютого 2024 року у Воловецькій територіальній громаді відбулось вручення Орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно) родинам загиблих військовослужбовців за їхню особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

10:37 16.02.2024

ВІДБУВСЯ ЧЕМПІОНАТ ОБЛАСТІ З АРМРЕСТЛІНГУ

10 лютого у м. Мукачево  відбувся чемпіонат області з армрестлінгу, в якому прийняли участь близько 140 спортсменів різних вікових та вагових категорій. Всі призери були нагороджені відповідними медалями та грамотами. Також визначили та фінансово з медалями нагородили призерів абсолютної вагової категорії , ними стали:

18:04 12.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь