Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ПРОТЕСТ МЕДИКІВ І ОСВІТЯН ВОЛОВЕЧЧИНИ

Дата: 08.12.2017 09:38
Кількість переглядів: 860

Фото без опису  

   07 грудня 2017 року на протязі 3-х години працівники медичної і освітньої сфери Воловецького району (в т.ч. дитячих садочків Воловця) блокували міжнародну трасу Київ–Чоп в районі с. Нижні Ворота.

   Таким чином вони протестували проти заборгованості по заробітній платі за останні 3 місяці. Учасники протесту ходили по пішохідному переході блокуючи проїзд транспорту (пропускали легковики і мікроавтобуси).
   Акція стартувала близько 17:00, в ній взяли участь близько 80 протестувальників, які тримали в руках плакати з вимогами виплатити заборгованість із заробітної плати. Як наслідок, вже за годину по обидва боки утворилися величезні черги вантажівок.
   До речі, невиплата запрлати є проблемою не лише Воловеччини, її затримують також і в інших районах краю: Хустському, Виноградівському, Тячівському та ін. Проблема пов'язана з урядовими дотаціями, які уряд начебто перерахував для Закарпаття у 20-х числах листопада і обласна рада навіть встигла їх перерозподілити між районами. Йдеться про 31 мільйон медичної субвенції та 47 мільйонів стабілізаційної дотації. Та на ділі виявилося, що ці кошти були перераховані лише на папері, реально на рахунки вони не надійшли.
   Близько 20:00 протестувальниками було ухвалено рішення про завершення акції і припинення перекриття магістралі Київ-Чоп до 17:00 понеділка 11 грудня. Якщо до того часу заборгованість не буде погашена, акцію протесту відновлять.

   Для публікації використано матеріали сайту - http://www.mukachevo.net/ua/news/view/272563.

   Адмін

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь