Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ВІЗИТ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ УКРАЇНИ ДО ВОЛОВЦЯ

Дата: 20.08.2020 09:34
Кількість переглядів: 1170

Фото без опису   Як і було анонсовано засобами інформування населення, доступними селищній раді, 19.08.2020 року Воловець відвідали народні депутати України Кривошеєв І.С. - голова підкомітету з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, Костюх А.В. - член Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, Жупанин А.В. - голова підкомітету з питань газової, газотранспортної галузі та політики газопостачання Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, Лаба М.М. - член Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, які обрані від Закарпатської області.

   З 13:00 по 14:30 год. в приміщенні сесійної зали (третій поверх адміністративної будівлі) Воловецької селищної ради відбулася зустріч народних депутатів з мешканцями Воловця та Воловецького району. В рамках зустрічі гості відповідали на загальні питання та здійснили особистий прийом громадян, заслухавши їх скарги та пропозиції, звернення.

   Із загального мешканців цікавили в першу чергу питання ремонту доріг та дорожньої інфраструктури. Також піднімалися питання будівництва вітрової електростанції, реконструкції каналізаційно-очисних споруд, адміністративної реформи та майбутніх виборів до органів місцевого самоврядування.

   По закінченні візиту, народні депутати відбули до Міжгір’я, де заплановано аналогічну зустріч з мешканцями Міжгірського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь