A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ СВІДОЦТВ ПРО ЗДОБУТТЯ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ВИПУСКНИКАМ ВОЛОВЕЦЬКОЇ ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ 2022 РОКУ!

Дата: 07.07.2022 15:25
Кількість переглядів: 1516

       У гірському мальовничому Воловці відбулося свято випускників 2022!

Фото без опису
02 липня 2022 року у приміщенні сесійної зали Воловецької селищної ради відбулася урочиста церемонія вручення Свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти випускникам Воловецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів 2022 року.
Випускний вечір - щаслива та радісна пора дорослішання, посмішок і обіймів - стала порою очікування ПЕРЕМОГИ. Здобувачі освіти за підтримки громади селища, педагогів і батьків вирішили … на зло ворогам... провести свято прощання зі школою під час війни. Завдяки ЗСУ - нашим доблесним військовим - це свято у них відбулося!!!
Воїни 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади були запрошені на свято як почесні гості. Випускники дякували ЗСУ за стійкість, силу духу та приклад, який надихає. Ви – наша слава, гордість і міць! Дякуємо! Все буде Україна!” – проголошували здобувачі освіти. Цьогоріч свій випускний вечір здобувачі освіти та Воловецький селищний голова Михайло Андрійович Попелич об’єднали з благодійними акціями на підтримку наших військових: від громади подарунок — генератор струму для 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, пральну машину, а від учнів - пам’ятні обереги, зроблені власноруч.
Саме випускники 2022-го року навчались під час пандемії та війни в Україні. Кожен з них усвідомив, що потрібно цінувати усі моменти свого безтурботного життя, радіти дрібничкам та насолоджуватися новим днем.
На своє останнє шкільне свято завітали неймовірно гарні випускниці та випускники. Для них та їх класних керівників Семенюк В. Л. й Калитич М. М., які протягом всієї середньої школи й до останнього навчального дня були поряд, пролунав насправді останній дзвоник.
Цьогоріч Воловецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів відпустив у доросле життя 52 випускників, серед яких 5 медалісток: Ковальчук Вікторія, Райчинець Марина, Реблян Мирослава, Скільська Олена, Чубірко Вікторія. Директор закладу Косач Вікторія Михайлівна привітала здобувачів освіти, урочисто вручила 
випускникам свідоцтва про повну загальну середню освіту, подяки, грамоти, медалі, побажала безхмарного неба, цікавого життя, здійснення мрій та реалізації творчих задумів.
Нагороди випускникам-медалістам — грамоти і подарункові грошові сертифікати - вручив Воловецький селищний голова Михайло Андрійович Попелич. Він побажав усім випускникам стати успішними, щоб ними гордилась громада, адже саме молодь є майбутнім нашого селища, нашої області та нашої держави, висловив вдячність вчителям за велику невтомну працю у таких непростих умовах.
На урочистому святі випускники почули багато теплих слів від класних керівників, благословення Господнього від Святійших Отців, а також отримали вітання від батьків. Напутнє слово випускникам сказали батьки Бляшин Т. М. та Пасічник О. Т. Самі ж випускники з великим хвилюванням дякували вчителям за професіоналізм і самовіддачу на уроках, за підтримку, знання, життєві поради. У добру путь, випускники 2022! Приєднуємось до найщиріших привітань! Нехай любов до України додає нашим випускникам сил іти новими дорогами!
Щасливого вам сьогодні та яскравого завтра під мирним небом!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь