Воловецька селищна рада
Закарпатська область

БОРГ ДЕПУТАТА ЗА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ

Дата: 15.12.2023 11:39
Кількість переглядів: 1593

Фото без опису   14 грудня 2023 року, під час пленарного засідання чергової 33-ї сесії Воловецької селищної ради, у сесійній залі відбулася дискусія з приводу значного боргу за отримані комунальні послуги депутатом селищної ради БУХАЙ Андрієм Андрійовичем. 

   Виявляється, востаннє за комунальні послуги цей депутат сплачував ще у липні 2019 року! Отже, на протязі 52 місяців він не платив жодної копійки при тому, що систематично користується комунальними послугами в повному обсязі. У результаті сума боргу, станом на 01.12.2023 року, склала 24493,37 грн. Не виконав депутат і судовий наказ від 10.08.2020 року, який зобов’язує «стягнути з БУХАЙ Андрія Андрійовича на користь КП ВС «Водоканалсервіс» 6399,07 грн. і стягнути з боржника на користь стягувача 210,20 грн. судового збору».
   Свою заборгованість депутат пояснив тим, що на будинку протікає дах, і він її погасить відразу після ремонту. Але у нього є значна заборгованість перед постачальником і за використану електроенергію у розмірі 18 тис. грн. Він її також погасить після ремонту даху? Це при тому, що ремонт даху не входить і ніколи не входив до переліку послуг, які надаються абонентам згідно договору з комунальним підприємством.
   Чи стане дана ситуація підставою розгляду поведінки депутата селищної ради БУХАЙ Андрія Андрійовича на засіданні постійної депутатської комісії з питань прав людини, законності і правопорядку та депутатської діяльності і етики? Що скаже голова комісії – ЯВОРСЬКИЙ Олег Антонович?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь