Воловецька селищна рада
Закарпатська область

БОРГ ДЕПУТАТА ЗА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ

Дата: 15.12.2023 11:39
Кількість переглядів: 1556

Фото без опису   14 грудня 2023 року, під час пленарного засідання чергової 33-ї сесії Воловецької селищної ради, у сесійній залі відбулася дискусія з приводу значного боргу за отримані комунальні послуги депутатом селищної ради БУХАЙ Андрієм Андрійовичем. 

   Виявляється, востаннє за комунальні послуги цей депутат сплачував ще у липні 2019 року! Отже, на протязі 52 місяців він не платив жодної копійки при тому, що систематично користується комунальними послугами в повному обсязі. У результаті сума боргу, станом на 01.12.2023 року, склала 24493,37 грн. Не виконав депутат і судовий наказ від 10.08.2020 року, який зобов’язує «стягнути з БУХАЙ Андрія Андрійовича на користь КП ВС «Водоканалсервіс» 6399,07 грн. і стягнути з боржника на користь стягувача 210,20 грн. судового збору».
   Свою заборгованість депутат пояснив тим, що на будинку протікає дах, і він її погасить відразу після ремонту. Але у нього є значна заборгованість перед постачальником і за використану електроенергію у розмірі 18 тис. грн. Він її також погасить після ремонту даху? Це при тому, що ремонт даху не входить і ніколи не входив до переліку послуг, які надаються абонентам згідно договору з комунальним підприємством.
   Чи стане дана ситуація підставою розгляду поведінки депутата селищної ради БУХАЙ Андрія Андрійовича на засіданні постійної депутатської комісії з питань прав людини, законності і правопорядку та депутатської діяльності і етики? Що скаже голова комісії – ЯВОРСЬКИЙ Олег Антонович?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь