Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ЗВЕРНЕННЯ!

Дата: 21.08.2024 13:31
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Шановні мешканці Воловецької територіальної громади!

      Розпорядженням селищного голови від 29.07.2024 року № 159 було призначено чергове пленарне засідання 36 сесії 8 скликання на 8 серпня, на засідання зявилося 6 депутатів із 22 обраних, що  не дало можливості розпочати сесію із-за відсутності кворуму. Засідання сесії селищної ради було перенесено на 15 серпня, яке також не відбулася по цій же причині. В черговий раз було перенесено на 20 серпня, на оголошене засідання зявилось 11 депутатів. Що знову не дало можливість розпочати сесію із-за відсутності кворуму.

      Тобто, три рази призначалося засідання чергової 36 сесії, яку проігнорувала частина депутатського корпусу селищної ради, є навіть такі депутати, які роками не зявляються на засідання сесії.

      В результаті залишилися нерозглянутими ряд дуже важливих проєктів рішень, а саме:

  • вирішення питання про наданя допомоги військовослужбовцям ЗСУ та членам їх сімей, в зв’язку з загибеллю військовослужбовця,  членам сім’ї військовослужбовців, які зникли безвісті в зоні активних бойових дій, та пораненим;
  • покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, закупівля пікапів і дронів на 2024 рік;
  • вирішення питання про надання матеріальної допомоги мешканцям громади, які мають онкологічні захворювання, які перенесли важкі операції, діти інваліди та інваліди з дитинства;
  • виділення коштів для придбання лінолеуму, проведення реконструкції корпусу та вбиральні Воловецького ліцею, встановлення котла в Гукливській гімназії, влаштування протипожежної сигналізації у Воловецькому ЗДО №2, ремонт огорожі Гукливського ЗДО №1.
  • не вирішуються питання про передачу присадибних ділянок у власність громадянам, передачі в оренду земель комунальної власності, що призводить до не надходжень коштів до бюджету громади, та не можуть набути права власності на земельні ділянки громадяни, які оформили право власності на майно, яке там розташоване, та інші важливі питання повязані із землекористуванням.

      На сьогодні органам місцевого самоврядування державою передано багато         повноважень, які можуть бути вирішені виключно радою. На разі заплановані до розгляду радою питання, які повязані з життям громади та питання державного значення. В умовах воєнного стану – фактично, в умовах війни, яка триває понад два роки, ми маємо згуртуватися та обєднатися в своїх зусиллях вистояти і забезпечити стабільну ситуацію у громаді.

    Якщо Ви за них віддали свій голос на виборах а  вони не зявляються на засідання сесій, тобто не виконують свої депутатські обовязки, то задаймо собі питання, чи цікавлять їх Ваші проблеми, проблеми виборців. Може Ви шановні мешканці нашої громади десь при зустрічі з ними запитаєте чому їх не цікавлять проблеми нашої громади.

   Які б не були гострі протиріччя і суперечності у депутатському корпусі селищної ради, ми зможемо їх вирішити тільки шляхом конструктивного діалогу, зібравшись разом для спільної роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь