Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Дата: 11.09.2024 14:35
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На даний момент в громаді склалася недобра ситуація зі сплатою за комунальні послуги, які надаються КП ВС «Водоканалсервіс». Сума заборгованості на 1 вересня 2024 року становить більше 500 тис. грн.  Такі борги впливають на виконання підприємством своїх обов’язків, оскільки техніку необхідно заправляти пальним, не кажучи вже про її ремонт та обслуговування. Дефіцит обігових коштів в комунальному підприємстві може навіть призвести до зупинення його роботи, а це – загроза припинення вивозу сміття, загроза водопостачанню та водовідведенню, прибиранню та благоустрою наших населених пунктів.

 

Доводимо також до відома, що комунальне підприємство має право звернутися до суду з питання стягнення заборгованості за надані послуги. В такому випадку боржнику доведеться сплатити не лише заборгованість, а й судові витрати, а в разі відкриття виконавчого провадження ще й виконавчий збір. Тому закликаємо споживачів добровільно розрахуватися за надані послуги з вивозу твердих побутових відходів, водопостачання та водовідведення та не доводити справу до суду.

 

Якщо хтось з громадян забув, чи має заборгованість за спожиті комунальні послуги, селищна рада має можливість нагадати та опублікувати прізвища боржників на сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь