A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

РОБОТИ ЗАКАРПАТСЬКИХ МИТЦІВ В СЕЛИЩНІЙ РАДІ

Дата: 28.01.2019 06:58
Кількість переглядів: 585

Фото без опису   28 січня 2019 року в приміщеннях Воловецької селищної ради зайняли своє місце картини Закарпатських митців.

   Як повідомлялося на сторінках даного сайту, у квітні минулого року, за ініціативи селищного голови Михайла Попелича, Воловець приймав митців Об"єднання професійних художників Закарпаття, які влаштували кількаденний пленер, намагаючись відобразити в своїх роботах весняну красу наших гір.
   По завершенні "польової" частини свого перебування, автори влаштували виставку щойно створених полотен в холі районного будинку крультури. найпискіпливішими з яких були діти, котрі відразу визначили свої улюблені пейзажі і навіть фотографували їх. На жаль, знімки не можуть передати всієї краси живих полотен.
   В рамках пленеру було виділено день, коли юні вихованці Воловецької школи мистецтв спільно з досвідченими митцями пробували свої сили в пенредачі пейзажу на полотні, отримували від них фахові поради, заохочення, підказки. Майстер клас надихнів діток на подальшу творчість. Все таки не кожен день випадає нагода стояти за мольбертом поряд із заслуженим художником України, членом Національної спілки народних майстрів України, головою Об"єднання професійних художників Закарпаття Василем Брензовичем, членом Об'єднання професійних художників Закарпаття і Товариства угорських художників Закарпаття Робертом Товтом, членом національної спілки архітекторів і молодими закарпатськими митцями.
  
У травні того ж року вже закарпатські випускники Київської художньої академії, надихнуті своїми досвідченими колегами, також влаштувпали пленер на території нашого Воловця, зосередивши увагу на самому селищі.
   На завершення кожен учасник обох пленерів припідніс в дарунок громаді одну із своїх робіт. Тепер відвідувачі селищної ради можуть милуватися цими пейзажами в приміщеннях адмінбудівлі.
   Селищна рада щиро вдячна авторам і сподівається на продовження співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь