A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

СОНЯЧНІ БАТЕРЕЇ У ВОЛОВЦІ

Дата: 11.10.2018 07:14
Кількість переглядів: 715

Фото без опису   В поточному 2018 році у Воловці вперше встановлено комплекс сонячних батарей для забезпечення електропостачання господарського об"єкту.

   Установка сонячних батарей загальною площею близько 60 м2 і сам об"єкт електропостачання розміщені по вул. Підгірна. Впровадити в життя сучасні технології для забезпечення туристичного комплексу вирішив приватний підприємець Іван Бирак.
   Враховуючи постійний газовий шантаж і військову агресію сусудньої Росії, перехід на власні відновлювальні джерела енергії (сонячна і вітрова енергетика) є надзвичайно актуальним для нашого суспільства, на що спрямована і енергетична політика держави. Перший крок у цьому, в нашому гірському Воловці вже зроблено.
   Селищна рада закликає інших підприємців, керівників підприємств прорахувати свої можливості, економічну вигоду і продовжити рух в даному прогресивному напрямі.
   До речі, вперше невеличка установка на сонячних батереях запрацювала в нашому селищі ще в середині літа минулого року. На даний час вона продовжує успішно функціонувати, забезпечуючи енергією загальнодоступне місце безоплатної підзарядки мобільних телефонів, планшетів, ноутбуків та безпарольного WiFi доступу до інтернету. Установка розміщена в центрі селища і відома під назвою "Енгергетичне дерево". Більше про це можна прочитати і подивитися за посиланням - http://volovec.at.ua/news/energetichne_derevo/2017-09-20-1745.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь