A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

"ЕНЕРГЕТИЧНЕ ДЕРЕВО" У ВОЛОВЦІ

Дата: 20.09.2017 08:20
Кількість переглядів: 830

Фото без опису

   Минулого місяця у центрі Воловця по вул. Карпатська, навпроти магазину "Фото Експрес", з"явилося так зване "енергетичне дерево". Яке на протязі майже двох місяців проходило тестуванні і нарешті готове до експлуатації.

   Інженерна споруда під такою назвою являє собою стилізоване дерево з металевих конструкцій, "кроною" якого служать дві сонячні батареї, які перетворюють сонячну енергію в електричну. Навколо дерева обладнано лавки для сидіння на поличку, на яку можна прилаштувати мобільні телефонм, смартфони, планшети і с допомогою свого кабеля підєднати їх до розеток під поличкою для підживлення.Система дозволяє підживлювати одночасно чотири пристрої.
   Крім того підживлення, тут ще можна підєднатися до мережі Інтернет через Wi-Fi і переглянути новини, чи будь яку іншу інформацію. Всі ці дії зручно здійснити і вночі, оскільки "дерево" обладнане двома ліхтарями та акомулятором, які автоматично вмикаються в темну пору доби. Слід відзначити, що всі ці зручності є абсолютно безкоштовними для користувачів.

   Шановні мешканці, гості селища, туристи, Воловецька селищна рада запрошує вас скористатися цим першим у нашому селищі сучасним острівцем екологічно чистої енергії. Також просить всіх не руйнувати пристої, оскільки все обладнано для вашої зручності - https://www.youtube.com/watch?v=8B6m3Ata4WE.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь