A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ЧЕХИ: ЗНАКУВАННЯ ТУРИСТИЧНИХ ШЛЯХІВ

Дата: 14.07.2018 10:26
Кількість переглядів: 842

Фото без опису   12 липня 2018 року до селищної ради завітали громадяни Чеської Республіки, волонтери зі знакування туристичних шляхів, які проходять через Воловець та його околиці.

   Група молодих людей з Чехії під керівництвом активістки знакування Кристини Студеноі, за сприяння селищної ради, з 9 липля перебуває у Воловці і її учасники щоденно виходять на маршрути та відновлюють на них туристичні мітки, понищені часом, людьми, вирубками. Слід зазначити, що й самі маршрути, пять років тому, було прознаковано саме чеськими волонтерами, коштом посольства Чеської Республіки в Україні. Цього разу роботи і перебування групи фінансуються чеськими грантами, а проїзд молоді люди взагалі оплачували власним коштом.

   Гості оглянули щойно відремонтовані кабінети селищної ради і висловили думку, що вони затишні, світлі, виглядають сучасно і по европейському. Також познайомилися з працівниками, сесійною залою, де мали бесіду із заступником селищного голови Серієм Ґриґа. У молодих гостей було багато запитань з приводу організації та функціонування місцевого самоврядування в Україні, кількості депутатів, іх функцій. Цікаввилися навіть різницею між русинами і українцями.
   В свою чергу до чеських гостей були запитання про їхній стимул до волонтерства саме в Україні, які успіхи роботи і чи и виправдалися їхні сподівання, чим займаються у своїй країні, ким працюють, де навчаються. Теплою зустріччю залишилися задоволені обидві сторони.

   На завершення керівник групи подякувала селищній раді за сприяння в роботі, а С. Ґриґа висловив вдячність волонтерам за виконувану ними важливу роботу, яка сприяє розвитку туризму в краї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь