Воловецька селищна рада
Закарпатська область

РОЗПОЧАТО РЕМОНТ ВУЛИЦІ КАРПАТСЬКА

Дата: 07.09.2018 11:48
Кількість переглядів: 643

Фото без опису   06 вересня 2018 року у Воловці розпочато капітальний ремонт ділянки центральної вулиці селища - Карпатська.

   У минулому році доргу Воловець-Яблуново передано з обласного підпорядкування в районне. Мешканцям Воловця, особливо автомобілістам добре відомо, що стан прийнятої на баланс дороги жахливий. На всій протяжності асфальтове покриття розбите або знищене, частково його взагалі не було. Занедбані придорожні канави заросли кущами й деревами. В одному місці має місце небезпечний зсув ґрунту.

   Оскільки вказана дороги є важливою для селищі, депутатами було вирішено замовити проектно-кошторисну документації її капітального ремонту коштом бюджету місцевої громади. Виготовлення і експертиза проекту обійшлася громаді майже в 69 тис. грн. Згідно кошторису вартість робіт по ремонту дороги протяжністю 5,7 км склала більше 27 млн. грн. Обласний бюджет виділив для ремонту 550 тис. грн., селищний бюджет додав ще 550 тис. грн. Вказвні кошти було спрямовано до районного бюджету, оскільки дорога знаходиться на його балансі. Зазначеної суми в 1,1 млн. грн. вистачить для ремонту тільки незначної ділянки дороги в межах Воловця. На жаль, сам район своїми власними коштами до ремонту доєднатися не зміг.
    Тендер на ремонтні роботи виграла турецька фірма "Онур" і негайно приступила до їх виконання, виділивши для цього півтори десятки потужної спеціалізованої техніки. На даний час зрізано і вивезено верхній шар старого пошкодженого асфальту. Працівники КП ВС "Водоканалсервіс" приступили до нарощування водопровідних і каналізаційних колодязів.
   Роботи продовжуються, про їх хід інформуватимемо на сторінках даного сайті. Селищна рада запрошує мешканців до контролю за якістю їх виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь