A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

АВТОСТАНЦІЯ

Дата: 18.09.2017 13:24
Кількість переглядів: 968

   Як добре відомо всім мешканцям і гостям Воловця, автостанція № 1 в селищі діє вже давно і знаходиться по вул. Шевченка біля ринку.

   За ініціативи Воловецької селищної ради та активного відгуку керівництва ПАТ "Закарпатавтотранс", для зручності пасажирів, з літа 2014 року розпочала роботу автостанція № 2, яка розміщена по вул. Карпатська, неподалік центрального кругу. Тісна співпраця селищної ради та ПАТ "Закарпатавтотранс" привела до позитивних результатів на користь мешканців і гостей селища, не в накладі залишилися і самі транспортники.
   На жаль, на цьому "Закарпатавтотранс" з невідомих причин припинив конструктивну співпрацю з селищною радою. Так до цього часу залишаються невпорядкованими території обидвох автостанцій, незважаюч на взяті підприємством  зобовязання при відчуженні земельних ділянок під об"єктами. Ситуація чимдалі погіршується. На території автостанції № 2 складовані будівальні матеріали, на вирішене питання її огородження і безпеки пасажирів. Зал очікування автостанції № 1 захаращений і малопридатний для знаходження там пасажирів. Периметр обох автостанцій недоглянутий, на території автостанції № 1 влаштовано стихійний ринок.
   Останнім часом безгосподарність та халатне ставлення до своїх обовязвів керівника Воловецьких автостанцій Годованець В.В. привели до утворення стихійного сміттєзвалища на території автостанції № 1. Кілька разів працівники комунального підприємства ліквідовували його власним коштом, і керівник вироішив, що це їх, а не його обов"язок. У спілкуванні з комісією селищної ради по перевірці санітарного стану території п. Годованець категорично відмовмвся прийняти міри до ліквідації сміттєзвалища на керованому ним об"єкті. На нього складено протокол про адміністративне правопорушення.
   Воловецька селищна рада сподівається, що найближчим часом п. Годованець В.В., так керівництво ПАТ "Закарпатавтотранс" зрозуміють необхідність конструктивної співпраці з місцемими органами самоврядування заради блага своїх пасажирів, гостей і мешканців селища.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь