Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ІГРАШКИ ДЛЯ ДИТЯЧИХ САДОЧКІВ ВІД ГРОМАДЯН ЧЕХІЇ

Дата: 29.12.2018 15:12
Кількість переглядів: 686

Фото без опису   29 грудня 2018 року, пердставник громадської організації Чеської Республіки передав іграшки для наших дитячих садочків.

   Уже на протязі десяти років Воловецька селищна рада успішно співпрацює з державними і громадськими організаціями Чеської Республіки. Завдки такій співпраці, коштом краю Височіна проводився ремонт покрівлі дитячого садока № 4; коштом посольства Чеської Республіки в Україні здійснювалася заміна інженерних мереж і сантехніки в дитячому садочку № 2. Волонтерами з Чехії здійснювалося знакування мережі туристичних шляхів в околицях нашого селища. Влітку поточного 2018 року волонтерами під керівництвом Крістіни Студеної здійснено відновлення знакування туристичних шляхів.
   Цього разу пердставником чеської громадської організації "Людина в біді" Іво Докоупілом, через селищного голову Михайла попелича та його заступника Сергія Ґриґа передано дитячим садочкам села Канори та Воловця передано іграшки, зібрані громадянами Чеської Республіки. Подарунки до Воловця любязно доставлено автобусом змішаної чесько-польскої групи відпочивальників, по дорозі до с. Колочпава (див. знизу фото групи). На жаль, у зв"язку з далекою дорогою, погодніми умовами і рухом транспорту не вдалося вручити іграшки безпосенредньо діткам.

   Від імені завідуючих садочками та вихованців селищна рада щиро дякує нашим чеським друзям, вітає їх з наступаючим Новим 2019 роком та бажає миру, добра і злагоди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь