A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

НАДОЇДЛИВІ РЕКЛАМНІ ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 01.08.2019 07:02
Кількість переглядів: 1017

Фото без опису   1 серпня 2019 року.
   Центральна частина селища переповнена листках рекламних оголошеннь на різноманітну тематику. Їх хаотично розклеюють на електричних стовпах, водостічних трубах, шкафах звязку та інше.

   При цьому рекламодавці не збираються їх знімати, поверх старих оголошень розміщують нові, що нітрохи не прикрашає селище (див. прикладені фото).
   Настав час боротися з цим явно негативним явищем. На першому етапі селищна рада через даний сайт і соціальну мережу звертається до рекламодавців з пропозицією зняти свої старі рекламні оголошення і не розклеювати нові. Пропонує застосовувати методи розповсюдження реклами, які не порушують Правил благоустрою і утримання території населених пунктів Воловецької селищної ради, затверджених рішення селищної ради від 30.10.2018 № 878 - https://rada.info/upload/users_files/04350240/f69d1458b9dd93310330b2b16d5c7450.doc. До речі, звертаємо увагу, що власники обектів, на яких розклеюється реклама, несуть відповідальність за їх зовнішній стан і зобовязані очищати в тому числі і від рекламних оголошень. Невиконання цієї вимого є також порушенням Правил благоустрою.
   Наступним кроком буде складення адміністративних протоколів на порушників згаданих Правил благоустрою, їх розгляд адміністративною комісією, виконавчим комітетом, що загрожує штрафами.
   В той же час селищна рада розуміє необхідність реклами підприємствами і підприємцями своєї діяльності. Для цього існують: роздача реклами перехожим, стаціонарне рекламне обладнання, яке встановлюється з дозволу виконавчого комітету селищної ради, рекламні колонки в засобах масової інформації. Для любителів розклеювати свої рекламні оголошення, в центрі селища, при вході на місток до парку встановлено дві дошки оголошень, де можна розклеювати рекламу (див. фото заставки). Пропонуємо звертатися з конкретними пропозиціями для встановлення додаткових дошок оголошень в інших людних місцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь