A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ОБЛИЧЧЯ РІДНОГО СЕЛИЩА

Дата: 07.11.2019 13:26
Кількість переглядів: 1418

Фото без опису   7 листопада 2019 року. На превеликий жаль, саме так виглядає наше селище.

   Воловчани добре знають і бачать, що останніми роками селище набуває все більш ошатного вигляду. Зусиллями селищної ради, комунального підприємства, підрядників заасфальтовано частина вулиць селища та села Канора, інша частина вірівняна і засипана щебнем, чекаючи асфальтування. Укладено плиткою тротуари центральної частини, освітлено переважну частину вулиць селища, пішохідні доріжки і переходи. Відремонтовано покрівлі, дахи, димовентканали будинків. Прокопано кілометри водовідвідних канав та прокладено десятки метрів водовідвідних лотків з решітками. Розпочато роботи по благоустрою парку. Вчасно видаляються сухі, перестарілі, аварійні дерева, висаджуються нові. Збудовано десятки метрів берегоукріплюючих стінок. І перераховані та інші роботи не припиняються.
   Чи все зроблено? Звичайно ні! Роботи ще не просто багато, а дуже багато: необхідно продовжувати ремонт вулиць, тротуарів, освітлити деякі ділянки вулиць, замінювати світильники на сучасні економні. Все це потребує значних коштів, не менше ніж ті, що вже вкладені, що добитися більшої привабливості селища для гостей і його зручності для мешканців.
   В той же час деякі мешканці і підприємці дозволяють собі викидати сміття прямо на новенькі тротуари (див. фото). І цей в той час, коли двічі на тиждень сміттєвоз забирає його згідно графіка. Частина мешканців і навіть підприємців до цього часу не уклали договорів на вивезення твердих побутових відходів. Невже вони вважають, що це приваблює? Земляки, чи не варто схаменутися і нарешті всім разом творити Європу у себе. Селищна рада впевнена, що спільними зусиллями це нам під силу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь