A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ВІДМІНА ОПОДАТКУВАННЯ ЗЕМЕЛЬ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ

Дата: 16.01.2020 10:20
Кількість переглядів: 1384

   15 січня 2020 року Воловецька селищна рада звернулася листом до народного депутата України від нашого округу Михайла Михайловича ЛАБА з приводу захисту місцевого самоврядування.

   Народним депутатом України Марусяком Олегом Романовичем внесено і 27.12.2019 року у Верховній Раді України за № 2566-1 зареєстровано проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду особливостей оподаткування платою за землю», який передбачає повне звільнення від плати за землю з земель залізничного транспорту, чим здійснено перерозподіл коштів на користь монополіста за рахунок надходження до місцевих бюджетів, що суперечить основним принципам децентралізації, обмежує місцеве самоврядування.
   Впровадження цього закону для місцевих бюджетів обійдеться недоотриманням значних коштів, що призведе до розбалансування місцевих бюджетів. Крім того це суперечить вимогам ст. 142 Конституції України та Бюджетного кодексу України, згідно яких у разі прийняття державною рішень внаслідок яких зменшуються доходи місцевих бюджетів одночасно необхідно приймати рішення про їх компенсацію.

   Селищна рада просить відстояти інтереси місцевого самоврядування, не допустити схвалення Верховною радою проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду особливостей оподаткування платою за землю», зареєстрованого за № 2566-1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь