A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ВІД СЕКРЕТАРІАТУ УПОВНОВАЖЕНОГО З ПРАВ ЛЮДИНИ

Дата: 26.05.2020 15:30
Кількість переглядів: 345

Фото без опису   На звернення секретаріату Уповноваженого Верховної ради України з прав людини публікуємо надану інформацію:

"Незважаючи на продовження особливого режиму роботи в умовах загальнонаціонального карантину, мешканці Закарпаття,у разі порушення їх прав,можуть звертатися до громадської приймальні Уповноваженого 

   Для забезпечення ефективної діяльності Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та доступності здійснення особистого прийому громадян у Закарпатській області діє регіональна громадська приймальня Уповноваженого з прав людини/громадські приймальні.
   У зв’язку з прийняттям постанови КМУ від 20 травня 2020 р. № 392, на території Закарпатської області продовжено дію карантину, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211.
   Проте, незважаючи на особливий режим роботи Офісу Омбудсмана в умовах загальнонаціонального карантину, мешканці області мають можливість й надалі звертатися до регіональної громадської приймальні Уповноваженого в Закарпатській області у разі порушення їх прав.

   Звернутися з письмовим зверненням можливо:
- поштою (на адресу: пл. Народна, 4, м. Ужгород, 88008);
- на електронну пошту: pred.zakarpattya@ombudsman.gov.ua (інформацію про порядок надання електронного звернення розміщено на офіційному сайті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (розділ «Заявнику»);
- з метою оперативного реагування на порушення прав і свобод людини і громадянина ви можете зателефонувати до громадської приймальні Уповноваженого в Закарпатській області (тел. 063-516-02-83) та на гарячу лінію Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (тел. 0800501720).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь