A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

протокол ТЕБ іНС №4

Дата: 23.03.2021 16:26
Кількість переглядів: 542

Фото без описуПРОТОКОЛ №4.
засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки
та надзвичайних ситуацій 

Присутні – 14 членів комісії (за окремим списком)

         1.Про вжиття  протиепідемічних заходів на території селищної ради.

(Попелич М.А., Грига С.В. Бирак Ф.Ф.Хміль В.Ю.)

              Заслухавши інформацію доповідачів з питань порядку денного, враховуючи протокольне рішення державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 06 березня 2021 року на території області запроваджено «червоний» рівень епідемічної небезпеки, комісія вирішила:

  1. Інформацію виступаючих з питань порядку денного взяти до уваги.
  2.  Враховуючи протокольного рішення державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 06 березня 2021 року №9
    1. Забезпечити неухильне виконання завдань і заходів, визначених розпорядженням керівника робіт з ліквідацій наслідків надзвичайної ситуації від 03.03.2021р. №69.
    2. Відповідно до статті 32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2(зі змінами та доповненнями) для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, та виходячи з епідемічної ситуації яка склалася на території селищної ради, прийняти відповідне рішення щодо заборони до 29.03.2021 р.:

          роботи закладів дошкільної освіти;

          роботи закладів культури;       

  1. Керівнику робіт, начальнику штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації: активізувати роботу посадових осіб, уповноважених виконавчим комітетом на здійснення поточного контролю за перебуванням осіб у місцях самоізоляції та складання протоколів про адміністративні правопорушення.
  2. Начальнику відділення №2 поліції Мукачівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Пасічник Олександру Тарасовичу:

      Забезпечити:

жорсткий контроль за дотриманням обмежень, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2(зі змінами та доповненнями) для «червоного» рівня епідемічної небезпеки;

посилене проведення перевірок дотримання громадянами та суб’єктами господарювання встановлених обмежень протиепідемічних вимог в умовах карантину;

жорсткий контроль за дотриманням  хворими та контактними особами визначених умов самоізоляції;

7. Контроль за виконанням цього рішення, у межах своєї компетенції покласти на начальника Воловецького районного відділення Держпродспоживслужби у Закарпатській області Клепар Івана Михайловича, начальника відділення №2 поліції Мукачівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Пасічник Олександра Тарасовича, завідуючу Воловецьким районним лабораторним відділенням Свалявського міжрайонної філії ДУ Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України Лазівську Галину Григорівну та заступників селищного голови.

 

Селищний голова,

голова комісії                                                 Михайло ПОПЕЛИЧ

 

Заступник голови,

секретар                                                         Сергій ГРИГА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь