A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ "КАРПАТІЯ-2021"

Дата: 09.06.2021 13:04
Кількість переглядів: 1401

Фото без опису    04-06 червня 2021 року на хребті Полонина Боржава відбулися ювілейні десяті Всеукраїнські змагання з гірського бігу «КАРПАТІЯ – 2021».

   У 2016 та 2017 роках «старт» і «фініш» змагань відбувався у нашому Воловці. Та, на жаль, ми втратили їх, бізнесовим колам с. Пилипець вдалося запропонувати організаторам більш вигідні умови і цьогорічні змагання відбувалися саме там. При цьому слід зазначити, що місце проведення турніру, це 3-4 денне перебування близько 600 учасників, 400 осіб групи підтримки, тобто понад 1000 гостей, а це чималі надходження до готелів, кав’ярень, магазинів та бюджету.
   4 червня стартував забіг на 114 км за маршрутом с. Пилипець – г. Великий Верх – г. Стій – станція Оса – г. Плай – с. Гукливий – г. Гимба – с. Буковець – с. Пилипець. В цьому супермарафоні серед 76-ти учасників переміг закарпатець з м. Хуст Андрій ТКАЧУК, який є рекордсменом України з добового (24 години) та 2-добового (48 годин) гірського бігу.
   5 червня стартував гірський марафон (42 км). Вихованець Воловецької ДЮСШ Дмитро БЕЦА потрапив в 30-ку кращих серед близько 200 учасників. Йому забракло гірської підготовки, оскільки на даний час він несе службу в лавах національної гвардії за межами рідної Верховини.
   6 червня стартував гірський напівмарафон (21 км), в якому наш земляк з с. Гукливого, також вихованець ДЮСШ, Михайло РАЙЧИНЕЦЬ посів 23 місце.
   Ще один вихованець ДЮСШ Віктор ЦИГАНКОВ виборов високе 11 місце серед понад 180 учасників на дистанції 12 км.


Тренер ДЮСШ Андрій МЕЛЬНИК.

P.S. Доречі, 22 травня у Славську Львівської області відбувся чемпіонат з гірського бігу серед збірних областей України. Закарпатську область представляли виключно спортсмени з Воловеччини.
нніх зв’язків та плідну співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь