Воловецька селищна рада
Закарпатська область

16 ЛИПНЯ 2021 РОКУ ВІДБУЛАСЯ НАРАДА ПО ПИТАННЮ ЗБОРУ ДИКОРОСТУЧИХ

Дата: 16.07.2021 15:54
Кількість переглядів: 880

Фото без опису        16 липня 2021  відбулася  нарада за участі  Воловецького селищного голови Михайла ПОПЕЛИЧА, заступника Воловецького селищного голови Федора БИРАКА, начальника Воловецького відділення поліції Олександра ПАСІЧНИКА, в.о.директора ДП «Воловецьке лісове господарство» Василя РОСОЛА та підприємців, які мають намір заготовляти яфини на території Воловецької селищної ради.

«У зв»язку з тим, що на території громади розпочинається сезон заготівлі природних рослинних ресурсів місцевого значення, зокрема ягід, грибів, дикорослих плодів, лікарсько-технічної сировини, виникли ряд нагальних питань, які необхідно обговорити, - зазначив селищний голова. Перш за все, це належна організація роботи таким чином, щоб діяльність здійснювалася максимально прозоро».

Також рішенням Воловецької селищної ради від 03.06.2021 № 287 погоджено ліміти використання лісових ресурсів та порядок видачі дозволів на спеціальне використання природних рослинних ресурсів місцевого значення Воловецької селищної ради та громади.

Обговорено ряд питань щодо дотримання благоустрою у місцях збору ягоди, отримання суб»єктами підприємницької діяльності дозволів (лісових квитків) для заготівлі ягоди.

Усі органи контролю мають консолідувати свої зусилля, аби процес заготівлі лісових матеріалів проходив прозоро та без порушень, - наголосив селищний голова Михайло ПОПЕЛИЧ. Також звернув увагу присутніх на те, що передусім це наповнення місцевого бюджету.

Воловецька  селищна рада запрошує суб’єктів підприємницької діяльності, які мають на меті здійснювати заготівлю яфин на території громади, звернутися через ЦНАП за отриманням дозволу на спеціальне використання.

         Детальну інформацію можна отримати в ЦНАПі за адресою: смт. Воловець, Пушкіна, 11 та кабінет № 1 Воловецької селищної ради за телефоном (03136) 22 033,24 568                                     



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь