A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ФОРМУВАННЯ ПРОЄКТУ СЕРЕДНЬОСТРОКОВОЇ ПРГРАМИ ЕКОНОМІЧНОГО ТА СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НА 2022-2024 РОКИ

Дата: 30.07.2021 10:17
Кількість переглядів: 645

              Фото без опису 29 липня 2021 року відбулося засідання робочої групи з формування проєкту Середньострокової програми економічного та соціального розвитку населених пунктів Воловецької селищної ради на 2022-2024 роки.

                    В робочій групі взяли участь: заступник селищного голови Грига  С.В., головний спеціаліст з інвестування селищної ради - Калитич Г.Ф., спеціалісти селищної ради. Заступник селищного голови ознайомив присутніх з розпорядженням  голови Воловецької селищної ради від 30.06.2021 року № 105 та складом робочої групи з рзробки Середньострокової програми, а також заззначив, що Середньострокова програма економічного та соціального розвитку населених пунктів Воловенцької селищної ради на 2022-2024 роки - це дуже важливий документ, який визначатиме пріоритетні напрямки розвитку громади на три роки, як саме має розвиватися громада у всіфх сферах своєї діяльності. Основна перевага громад, які мають такі Програми - вони знають чого хочуть досягнути, які потрібні ресурси, що для цього потрібно робити. Програма має бути нашою дорожньою картою розвитку, розробленою за участю всіх активних, професійних та фіхових представників громади, томудо  її розробки необхідно залучити максимально можливе коло представникеів громади, врахувавши їхні пропозиції, думки, бачення для визначення пріоритетних напрямків розвитку нашої громади. Саме це дасть можливість створити реальний і соціально прийнятий план розвитку громади і успішної реалізації його в життя.

                   Запступник селищного голови  озвучив мету, план заходів та строки написання Середньострокової програми економічного та соціального розвитку населених пунктів Волоівецької селищної ради на 2022-2024 роки та закликав усіх брати активну участь у розробці Програми.

                              Члени робочої групи вирішили:

                       - забезпечити проведення аналізу стану справ та визначити тенденції розвитку відповідної сфери та галузі діяльності за період 2019-2021 роки. За результатами проведеного аналізу - зробити висновки та визначити основні проблеми, вирішення яких буде передбачено у завданнях проєкту Середньострокової програми економічного та соціального розвитку населених пунктів Воловецької селищної ради на 2022-2024 роки;

                          - надати матеріали для підготовки та обговорення на черговому засіданні робочої групи, яке планується 09 серпня 2021 року.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь