A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

РОЗЧИЩЕНО ВІД ЗАВАЛІВ ТУРИСТИЧНУ СТЕЖКУ

Дата: 04.10.2021 07:43
Кількість переглядів: 1971

Фото без опису    02.10.2021 року розчищено від лісових завалів популярну прознаковану туристичну стежку з Воловця на вершину Воскресенський Верх (1219 м).

   Місцеві жителі і чисельні гості не лише з України, а й із-за її меж знають, що вже чимало років стежку з Воловця на хребет Полонина Боржава, а саме першу з її вершин зі сторони Воловця - Воскресенський Верх, в багатьох місцях завалено деревами. Туристам доводилося робити обхідні шляхи, що ускладнювало маршрут, особливо для сімей з дітьми та мандрівників поважного віку.
   Зважаючи на сказане, маючи добру волю, група волонтерів у складі активних ветеранів праці, працівників рятувальної служби, юридичного закладу, комунального підприємста, селищної ради, громадської організації "Асоціація сприяння туризму" знайшли час і можливість розчистити маршрут.
   Щира вдячність волонтерам і тим невідомим (просимо заявити про себе), які розпочали цю роботу ще влітку. Мандрівники, що піднімалися чи спускалися зверху під вечір у минулу суботу та у неділю, вже змогли оцінити об"єм і якість виконаних робіт.
  До речі, в ході робіт домовлено про відведення струмка із стежки даного маршруту в його старе русло. Запрошуються всі бажаючі взяти участь. З пропозиціями звертатися до керівника місцевої рятувальної служби.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь