A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ВОЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА-ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ ІНІЦІАТИВ МІСЦЕВИХ КАРПАТСЬКИХ ГРОМАД

Дата: 21.10.2021 09:20
Кількість переглядів: 2029

 

В поточному році Воловецька селищна рада стала членом Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» (www.facebook.com/a karpaty.ua), яка щорічно проводить Конкурс ініціатив місцевих  карпатських  громад із грантовою підтримкою за рахунок державного бюджету та обласних бюджетів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської та  Чернівецької областей. Громадська організація «Агенція регіонального розвитку селища Воловець «Джерельце» давно і плідно співпрацює з місцевою громадою по грантових програмах і має позитивний досвід у реалізації проєктів. Так, в 2010 році вони брали участь у Програмі ООН (Проєкт, Місцевий розвиток орієнтований на громаду) в результаті чого був реалізований мікропроєкт «Реконструкція дитячого садка № 3 по вул. Канора. В цьому році громадською організацією (керівник Грига С.В.)  та селищною радою (координатор Ківкович М.Ю.) був  написаний та поданий на участь у конкурсі, що проводить Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна», проект «Виготовлення проектно-кошторисної документації  на реконструкцію водопровідних очисних  та водозабірних  споруд по проекту «Екологічно чиста вода з підніжжя Боржавської полонини для мешканців Воловецької селищної ради та її гостей». Даний проект був високо оцінений та став переможцем Конкурсу.

          Є великі сподівання, що на другому етапі реалізації проекту нас підтримають давні друзі-партнери з Бад-Ендорф (Німеччина) через Фонд Накопа. Слід сказати, що на сьогоднішній день з державного бюджету вже виділено 192 тисячі гривень. Ще 48 тисяч гривень буде профінансовано з бюджету Воловецької селищної ради.

          Проєкт реалізується у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яку реалізує  Асоціація «Єврорегіон Карпати-Україна» в межах проекту «Карпатська мережа регіонального розвитку» спільно з Міністерством розвитку громад і територій Укрвїни, Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької обласними державними адміністраціями та фінансується за кошти Державного бюджету України, отриманих на фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримки регіональної політики України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь