A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ З ПРОВЕДЕННЯ МІСТОБУДІВНОГО МОНІТОРИНГУ

Дата: 09.11.2022 10:04
Кількість переглядів: 310

https://rada.info/upload/users_files/22096259/3d74964462c265ad808879e9f70eadcb.png

Громадське обговорення з проведення містобудівного моніторингу генеральних планів, детальних планів території населених пунктів Воловецької територіальної громади: Воловець, Канора, Гукливий, Скотарське.

Інформаційне повідомлення

 

Воловецька селищна рада інформує про початок проведення містобудівного моніторингу генеральних планів, детальних планів території населених пунктів  Воловецької територіальної громади: Воловець, Канора, Гукливий, Скотаське та початок підготовки аналітичного звіту.

Просимо надавати пропозиції щодо необхідності здійснення моніторингу окремих об’єктів містобудування.

Прийом пропозицій розпочинається  25 листопада і триватиме до 5 грудня 2022 року.

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електрону адресу фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (із особистим підписом у разі письмового звернення). Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції подаються до Воловецької селищної ради за адресою:    вул. Героїв України (Пушкіна), 7, смт. Воловець, Мукачівський район, 3aкapпaтcькa  область,  89100; офіційний сайт Воловецької селищної ради  vc.volovec@gmail.comта у відділ архітектури, містобудування, земельних ресурсів, комунального майна і господарства та захисту довкілля Воловецькоїселищної ради arhzemvolovest@ukr.net. 

Відповідальна особа: Бирак Ганна Василівна.

 

Стаття 23. Містобудівний моніторинг

1. Містобудівний моніторинг - система спостережень, аналіз реалізації містобудівної документації, оцінки та прогнозу стану і змін об’єктів містобудування, які проводяться відповідно до вимог містобудівної документації та спрямовані на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних і громадських інтересів.

{Частина перша статті 23 із змінами, внесеними згідно із Законом № 5496-VI від 20.11.2012}

2. Результати містобудівного моніторингу постійно вносяться до містобудівного кадастру та оформляються у вигляді аналітичного звіту, який враховується під час розроблення програм соціально-економічного розвитку та внесення змін до містобудівної документації.

{Частина друга статті 23 в редакції Закону № 5496-VI від 20.11.2012}

3. Під час проведення містобудівного моніторингу використовуються аерокосмічні матеріали, просторово орієнтовані дані наземного лазерного сканування, матеріали виконавчої зйомки результатів завершеного будівництва.

4. Порядок проведення містобудівного моніторингувстановлюється центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері містобудування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь