A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З МІЖНАРОДНОЮ БЛАГОДІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ

Дата: 23.11.2022 02:35
Кількість переглядів: 466

Фото без опису   Цього понеділка 21.11.2022 року смт. Воловець відвідала менеджерка гуманітраної сфери Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна у Закарпатській області – КРИВОРУЧКО Наталя.

   Метою зустрічі із селищним головою Михайлом ПОПЕЛИЧ стало укладання Меморандуму про співпрацю між Воловецькою селищною радою та Міжнародною благодійною організацією «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна.
   Міжнародна благодійна організація «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна здійснює свою діяльність у більш ніж 130 країнах світу, починаючи з 1949 року. Україна не є виключенням, а з початком війни організація вона поширила свою діяльність і на ті області, які прийняли до себе найбільшу кількість ВПО.
   Воловець гостинно прихистив у себе велику кількість внутрішньо переміщених осіб, створивши гідні умови для їх перебування у громаді, забезпечивши безкоштовні харчування та прихисток. Але низка проблем ще є відкритими. Однією з таких проблем є організація якісного дозвілля для родин з дітьми до 18 років у місцях компактного проживання у смт. Воловець. 
   Саме з метою створення ігрової кімнати на території місця компактного проживання ВПО на базі дошкільного навчального закладу і буде створено сучасну ігрову кімнату. Нею зможуть користуватися як дітки-ВПО, так і дітки приймаючої громади. Усі витрати по створенню кімнати візьмуть на себе благодійники.
   Реалізація проєкту відбудеться вже до кінця поточного року, а дітки і громада отримають хороший подарунок до Різдвяних та Новорічних свят.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь