A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

Оголошується проведення  у квітні-травні 2023 року  щорічну всеукраїнську акцію з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою

Дата: 20.04.2023 16:07
Кількість переглядів: 198

Оголошується проведення  у квітні-травні 2023 року  щорічну всеукраїнську акцію з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою

 

https://kam-rda.dp.gov.ua/storage/app/uploads/public/643/e66/db8/643e66db821c7583757188.jpg

 

 

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів» у квітні-травні 2023 року,  розпорядження селищного голови від 10.03.2023 № 30 «Про проведення у 2023 році щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів Воловецької селищної територіальної громади» у квітні – травні 2023 року на території громади традиційно триває щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля» проводяться заходи з благоустрою територій.

Метою проведення даного двомісячника з благоустрою є забезпечення утримання територій населених пунктів Воловецької громади у належному стані, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та естетичного вигляду об’єктів благоустрою.

Чистота й порядок у рідному селищі, селі завжди були справою не лише комунальних служб, але і усієї громади.

Селищна рада та її виконавчий комітет запрошує підприємства, установи, організації незалежно від форми власності, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, суб’єктів підприємницької діяльності, жителів Воловецької селищної територіальної громади прийняти участь у двомісячнику з весняного прибирання наших населених пунктів.

Не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї та вулиці. Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця. Йде війна, але це наш дім і ми повинні про нього дбати.

Окрім того, повідомляємо, що  21 квітня 2023 року на території Воловецької селищної ради оголошено ДНЕМ БЛАГОУСТРОЮ.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь