A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ: ПРИВЕЗЛИ ШИФЕР БЕЗ АЗБЕСТУ

Дата: 24.04.2023 09:40
Кількість переглядів: 288

Фото без опису   Воловецька громада висловлює щиру вдячність представнику чеської громадської організації «Людина в біді», нашому давньому другу і другу України Ivo DOKOUPILU, який відгукнувся на звернення Воловецької селищної ради щодо великої потреби у перекритті дахів будівель комунальної власності: дитячого садочка, загальноосвітньої школи, колишньої редакції, переобладнаної під проживання переміщених осіб, величезною загальною площею в 2000 м2, і організував безоплатну гуманітарну допомогу у вигляді сучасного «шиферу» без вмісту азбесту. 


   На його заклик у Чеській Республіці відгукнулися зовсім невідомі нам, але точно небайдужі люди. Керівник транспортної фірми «Isolit Bravo» (Jablonné nad Orlicí),  Kvido Štěpánek надав фуру з причепом для перевезення покрівельного матеріалу на відстань 1500 км (туди-назад). Керівник фірми «Cembrit» (Šumperk), Zdeňka Cahlíková, яка виробляє покрівельний матеріал за сучасними технологіями виділив 1300 м2 «шиферу» (просто більше не можна перевозити європейськими дорогами). Ivo DOKOUPIL оформив всі необхідні документи для перевезення, перетину кордону і разом з водієм Lukáš особисто супроводив вантаж до Воловця.
   У Воловці теж не обійшлося без добрих людей, керівник ТОВ «Вуд Ком» Олег ЛЕТЮК забезпечив розвантаження фури і надав місце для зберігання вантажу. Воловецька селищна рада, в особі селищного голови Михайла ПОПЕЛИЧА уклала відповідну угоду з надавачом гуманітарної допомоги. 
   Ще раз - велика вдячність всім учасникам благодійної акції!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь