A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ СПІВПРАЦЯ МІЖ ВОЛОВЕЦЬКОЮ СЕЛИЩНОЮ РАДОЮ ТА МІЖНАРОДНОЮ БЛАГОДІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «БФ СОС ДИТЯЧІ МІСТЕЧКА» УКРАЇНА

Дата: 02.05.2023 09:26
Кількість переглядів: 344

      Фото без опису

 

Ще минулого року Воловецька селищна рада уклала Меморандум про співпрацю із Міжнародною благодійною організацією БФ «СОС Дитячі Містечка» Україна. За цей час було реалізовано багато спільних заходів щодо підтримки місцевої громади та ВПО, які перебувають у Воловці.

Одним з таких проєктів є облаштування ігрової кімнати на базі дошкільного навчального закладу №2. Загальна сума інвестицій в облаштування музичної зали дитячого садочка склала 306 985 грн.

А вже першого травня відбулася робоча зустріч менеджерки соціальної сфери МБО БФ «СОС Дитячі Містечка» Україна у Закарпатській області Криворучко Наталії Володимирівни з селищним головою Попеличем Михайлом Андрійовичем та начальником відділу економіки та соціального захисту населення Воловецької селищної ради  Ківковичем Михайлом Юрійовичем.

На зустрічі обговорили подальші кроки у наданні матеріально-технічної допомоги з боку Міжнародної благодійної організації громаді Воловцю. Так, у найближчих планах, передача нових ліжечок IKEA для дошкільного навчального закладу №4.

Крім цього, організація продовжує надавати гуманітарну підтримку ВПО, які проживають у Воловецькій громаді. Станом на 01.05.2023 року на обліку в Міжнародній благодійній організації «БФ СОС Дитячі Містечка» Україна перебувають 45 родин ВПО (155 осіб), які отримують допомогу безпосередньо у смт. Воловець.

Співпраця між Воловецькою громадою та міжнародною організацією буде продовжуватися і надалі. Попереду – розширення спектру соціальних послуг, що надаються у громаді та реалізація багатьох інших проєктів та ініціатив.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь