A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

НАЦІОНАЛЬНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЄКТ «ГОРДІСТЬ І СЛАВА УКРАЇНИ»

Дата: 03.05.2023 11:17
Кількість переглядів: 421

  Фото без опису   Місія Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Незламна українська нація» —  об’єднати всю прогресивну та небайдужу спільноту для захисту та відбудови Української держави.

Тільки з Вашою допомогою Україна переможе у цій війні та відбудує свою державу.  Будь-який вклад та фінансовий внесок є дуже важливим для закупівлі необхідних речей: амуніції, будівельних матеріалів, харчування, палива, ліків та інших потреб.

Всі донати будуть публікуватися у відкритій фінансовій звітності фонду на нашому сайті та соціальних мережах.

Благодійна організація «Міжнародний благодійний Фонд «Незламна Українська нація»» заснований Українським інформаційно-видавничим центром «Галактика», який з  2014 року постійно надавав матеріальну та фінансову допомогу Збройним силам України, дитячим будинкам, закладам освіти, населенню в зоні відчуження та проведення бойових дій на Сході.

24 лютого 2022 року, коли розпочалось повномасштабне військове вторгнення росії, життя українців кардинально змінилося на «до» і «після». Все, що було цінним і важливим в людському житті вмить зруйнувала війна. Сьогодні ми робимо все можливе і неможливе, підтримуючи наші славні збройні сили, які протистоять одній з найбільших армій у світі та надаємо допомогу тим, хто її потребує.

Українці борються з найбільшим викликом ХХІ століття. Це не просто війна проти України, це війна проти сучасного цивілізованого світу, проти агресивного середньовіччя, тиранії, рабства та поневолення. Якщо Україна впаде, то вся цивілізація буде відкинута на десятиліття. Ми повинні зупинити свавілля та чекаємо всілякої допомоги від світової спільноти, щоб разом вистояти та здобути перемогу у цій битві!

Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Незламна українська нація» прикладає максимальні зусилля для того, щоб провести найбільшу кампанію зі збору коштів та гуманітарної допомоги. Ми приймаємо благодійні внески з усього світу та щиро вдячні за те, що Ви надаєте нам свою надзвичайно потужну підтримку.

Згідно рішення Загальних зборів, для забезпечення прозорої та плідної співпраці створено Наглядову раду БО МБФ НУН, до складу якої увійшли відомі громадські діячі, лікарі та військові.

Дякуємо всім, хто стоїть пліч-о-пліч з українським народом, хто допомагає пережити найважчі часи в його історії. Ми вільний народ, який гідний свободи, правди і волі.

Сайт фонду: https://www.ukrainiannation.com/ - 

Слава Україні! Героям слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь