A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

ВОЛОВЕЦЬ. РОБОТА ДЕПУТАТСЬКОГО КОРПУСУ

Дата: 25.08.2023 10:58
Кількість переглядів: 1534

                                           Фото без опису                               ШАНОВНА ГРОМАДО!
     Виконавчий комітет селищної ради інформує, що вчора, 24 серпня 2023 року не відбулося засідання важливої позачергової 28-ї сесії Воловецької селищної ради.

     Причина - неявка депутатів, із 22-х осіб депутатського корпусу добросовісно зявилося всього 5 (пятеро) депутатів, яким небайдужі ваші проблеми. Інших 17 депутатів під час війни зовсім не хвилює питання виділення матеріальної допомоги родині загиблого воїна, родинам 9 (девяти) поранених захисників на їх лікування і реабілітацію. Слід нагадати, що всі ці люди є виборцями нинішнього складу депутатів. Не менш важливим є питання виділення коштів для перекриття даху дитячого садочка та будівлі де тимчасово мешкають постаждалі від війни люди, що втратили житло і яких прихистила наша громада. Що вже говорити про виділення коштів комунальному піприємству на виконувані ними обовязки і виплату заробітної плати працівникам за поточний місяць, та на період до кінця року. Та хіба депутатів цікавлять працівники КП і іхні родини? Які, до речі, також є їх виборцями. Слід зазначити, перераховані питання були внесені до порядку денного попередньої 27-ї сесії, та їх не розглянули по причині відсутності кворуму, оскільки кілька депутатів самовільно покинули засідання 15 серпня 2023 року. 
     Хіба у нас закінчилася війна? Може депутати відмовилися від свого статусу? Чи, не дай боже, всі захворіли? Ні. Та згідно наших демократичних законів підказати депутатам, вказати їм чи щось наказати, або ж відізвати за недбале виконання функцій можуть лише виборці, тобто ви. До садочка ходять ваші діти і внуки; поранені бійці є вашими синами, внуками, батьками, братами; працівники комунального також ваші рідні чи сусіди. І всі ми мешкаємо в поселеннях, які хочемо бачити охайними і привітними. 
     Отож не будьмо байдужими! 
     Сайт продовжить інформувати вас щодо діяльності депутатського корпусу, як більше десяти років інформує стосовно роботи виконавчих органів Воловецької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь