A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

"МИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ!" ЗРОБИМО ГРОМАДУ ЧИСТОЮ РАЗОМ!

Дата: 16.04.2024 16:04
Кількість переглядів: 67

         НЕ СЛОВОМ А ДІЛОМ: ЩИРА ПОДЯКА ЗА АКТИВНУ УЧАСТЬ У БЛАГОУСТРІЇ ЖИТЕЛЯМ СЕЛИЩА ВОЛОВЕЦЬ!!!

У ВОЛОВЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ВЕСНЯНА ТОЛОКА - 2024

12 квітня 2024 року на території Воловецької селищної громади в рамках всеукраїнської акції "За чисте довкілля" відбулася традиційна весняна толока (суботник).

Гарний настрій людей значною мірою залежить від того, яким вони бачать своє рідне село чи селище. Саме тому велике значення для нас, жителів нашої громади, має благоустрій.

До участі у заходах акції „Закарпаттю – чисте довкілля” долучилися працівники Воловецької селищної ради, колективи, установи та організації громади, в тому числі : працівники соціальної сфери, працівники культури,, представники правоохоронних органів, представники системи освіти нашої громади, медичні працівники, службовці, ЦНАП, працівники комунального підприємства, лісового господарства та інші, а також внутрішньо переміщені особи, які проживають на території нашої громади, зробивши свій внесок у благоустрій селища Воловець!

Під час толоки було прибрано узбіччя, тротуари, канави, береги річок, зони відпочинку, околиці сміттєзвалища, території підприємств, розчищено клумби, видалено чагарники в парку, ліквідовано стихійні сміттєзвалища в населених пунктах. КП ВС "Водоканалсервіс" було організовано оперативне вивезення зібраного сміття.

Завдяки спільним зусиллям, оскільки всі дружно взялися до прибирання місць загально-громадського користування та прибудинкових територій, сьогодні наші населені пункти виглядають гарними та доглянутими, а мешканці задоволені змінами, які відбуваються.

Зазвичай у засміченості територій населених пунктів жителі звинувачують будь-кого, але тільки не самих себе. На берегах водойм та струмків, узбіччях автодоріг накопичується найбільша кількість сміття.. Великі території зелених зон закидані поліетиленовими та скляними пляшками, консервними бляшанками, папірцями, одним словом, відходами відпочиваючих та «любителів» природи.

Воловецька селищна рада висловлює подяку усім жителям селища Воловець (с.Гукливий, с.Скотарське) за проведену роботу, за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в проведенні заходів з прибирання населених пунктів. Усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи. Хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою нашої громади, які цими днями не шкодували сил для виконання хоча й тяжкої, та все ж посильної і у підсумку – приємної для кожного чистотою й охайністю - місії.

Також запрошуємо всіх мешканців продовжити приймати участь в підтриманні чистоти нашого селища та прилеглих сіл. Разом ми прагнемо зробити наше селище, вулицю, територію закладу ще чистішим та більш затишним!

А також хочеться сказати «ДЯКУЮ» тим,, хто не долучився до акції «За чисте дрвкілля»

Тож працюємо і перемагаємо!

Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+31Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь