A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

Новини

Дата: від до Скинути

ІНФОРМАЦІЯ ВІД БЮРО ПРАВНИЧОЇ ДОПОМОГИ

      Пільги на житлово-комунальні послуги учасникам бойових дій   Згідно ст.12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” встановлені пільги на оплату:

11:38 30.01.2024

ДЕНЬ ПАМ"ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

   29 січня в Україні відзначається День пам’яті героїв Крут, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

10:09 29.01.2024

ОБРІЗКА САДУ ВЗИМКУ

    Питання про те чи можна робити обрізку дерев взимку викликає спірні судження серед садівників і власників ділянок. Але поспішаємо вас запевнити, що робити це навіть потрібно. Для плодових насаджень обрізка саду взимку – це один з дієвих заходів, спрямованих на омолодження і формування крони. В умовах нестабільних зим, характерних, обрізати дерева взимку рекомендується і в цілях безпеки. Непередбачуване чергування різких відлиг і швидких похолодань сприяє утворенню на гілках льодової кірки. Вона створює велике навантаження на дерево. Довгі пагони і гілки цього не витримують і ламаються, що завдає значної шкоди рослині і може призвести до її загибелі.

14:07 24.01.2024

ПРОЄКТ "МРІЯ" ДЛЯ ПРОТИДІЇ РОСІЙСЬКИМ ОКУПАНТАМ

Кіберполіція спільно з волонтерами створила новий проєкт «МРІЯ» для протидії російським окупантам у медіапросторі. MRIYA є соціальним проєктом, який об'єднує громадян державного та приватного секторів для протидії дезінформації та незаконному контенту, очищення інформаційного простору від російської пропаганди, знищення осередків незаконного поширення протиправного та забороненого контенту. Метою проєкту є покращення медіаграмотності українців та зменшення впливу пропаганди на суспільство. Цілі проєкту:

09:42 22.01.2024

ШКІЛЬНІ АВТОБУСИ ОСВІТЯНАМ

                    Відповідно до постанови КМУ від 28 квітня 2023 року № 418 "Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання шкільних автобусів", завдяки ініціативі Президента України Володимира Зеленського й Уряду, Закарпатської обласної державної адміністрації-Закарпатської обласної військової адміністрації, Закарпатської обласної ради, департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА-ОВА, Воловецької селищної ради, за кошти державної субвенції та співфінансування з місцевого бюджету Воловецької селищної ради, Гукливська гімназія Воловецької селищної ради Мукачівського району Закарпатської області, від якої вилучили шкільний автобус для потреб ЗСУ за мобілізаційними нарядами, отримала новий шкільний автобус.

13:26 16.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь