A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

Оголошення

ВІЙСЬКОВІ ПРОВЕДУТЬ ДОДАТКОВІ ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ

                                ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ!    Інструктори підрозділу територіальної оборони, що базується в колишньому Воловецькому профтехучилищі (ПТУ), додатково проведуть практичні заняття з тактичної військової медицини, знайомства зі зброєю і військовою тактикою.    Дата проведення – 23-24.06.2022 р., час – з 19:00 год.,  місце проведення – спортивна площадка навпроти ПТУ.      Запрошуються всі бажаючі, незалежно від віку і статі.

08:43:27 23.06.2022

ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ ПРОВЕДУТЬ ВІЙСЬКОВІ

                                ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ!    Керівництво підрозділу територіальної оборони, що базується в колишньому Воловецькому профтехучилищі (ПТУ), пропонує провести практичні заняття з первинної військової медицини, знайомства зі зброєю і військовою тактикою.    Дата проведення – 22.06.2022 р., час – з 19:00 год.,  місце проведення – спортивна площадка навпроти ПТУ.      Запрошуються всі бажаючі, незалежно від віку і статі.

11:48:43 21.06.2022

ВІДНОВЛЕНО ДОСТУП ДО ДЕРЖАВНИХ РЕЄСТРІВ

     До уваги зацікавлених осіб!    ЦНАП Воловецької селищної ради повідомляє, що з 13.06.2022 року відновлено доступ до єдиних державних реєстрів, а саме: - державного реєстру речових прав на нерухоме майно; - державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формуван.

10:01:03 13.06.2022

УВАГА ОГОЛОШЕННЯ !

До відома родин які опинилися у скрутному становищі або мають на утриманні малолітніх дітей, де один із членів родини військовослужбовець та  захищає у зоні бойових дій кордони України від Російської агресії, мають можливість звернутися по  допомогу до Центру реєстрації переселенців (спорткомплекс Верховина) за адресою: смт. Воловець вул. Карпатська 33а.,   де можуть  отримати продукти харчування, засоби гігієни тощо.

17:44:56 01.06.2022

ВАЖЛИВЕ ОГОЛОШЕННЯ ВІД СЕЛИЩНОЇ РАДИ

                              УВАГА!  На час навчального процесу і до його закінчення учні, що навчаються у Воловецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів та педагогічні працівники у разі повітряної тривоги повинні організовано пройти в обладнане укриття, що знаходиться за адресою: вул. Дружби, 1 смт. Воловець.

10:24:09 23.05.2022

ЄВРОСОЮЗ ТА МОМ  РОЗРОБИЛИ ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

               Євросоюз та МОМ  розробили правила безпеки для внутрішньо переміщених осіб. Європейський Союз спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ), Міністерство соціальної політики України та (можна додати, що також підтримали) запустили всеукраїнську комунікаційну кампанію, присвячену безпеці внутрішньо переміщених осіб. Станом на кінець квітня таких було 7,7 мільйона. Очевидно, їхня кількість зростатиме.

09:42:20 23.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь