A A A K K K
для людей із порушенням зору
Воловецька селищна рада
Закарпатська область

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ

                   Шановні жителі громади!  День Святої Трійці – одне з головних християнських свят, що відзначається на п’ятдесятий день після Великодня. Свято сходження Духу Святого до апостолів є днем становлення Християнської церкви. Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням, а ми намагаємося дарувати увагу і душевне тепло всім, хто поряд. Вікові традиції українського народу наповнюють цей день зеленими барвами, символізуючи оновлення та розквіт життєвих сил.

09:16 04.06.2023

ЗАХОДИ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

              Хай щастю дитини не буде кінця! Під такою назвою 31 травня  відбувся захід у Центрі позашкільної роботи і дитячої творчості до Міжнародного дня захисту дітей. Вітальними словами та найкращими побажаннями розпочала свято директор Центру Людмила Чорней. Найталановитіших вихованців нагородила грамотами та дипломами департаменту освіти Закарпатської ОВА, грамотами Українського державного центру позашкільної робити МОН України та дипломами міжнародного рівня. В цей сонячний день вихованці мали змогу відпочивати на різних локаціях, для них проводилися ігри, квести, майстер-класи і, традиційно, малюнок на асфальті. Переможців та всіх учасників нагороджено грамотами  та солодкими подарунками. Прекрасний настрій, щирі посмішки, приємний відпочинок і чудова сонячна пора – нехай щастю дитини не буде кінця! Нехай це літо буде по-справжньому щасливим та мирним для кожного.

09:43 01.06.2023

МАСКУВАЛЬНІ СІТКИ ВІД «ВОЛОВЕЦЬКИХ ПАВУЧКІВ» - 2

   Восьмого травня поточного року опубліковано першу замітку про «Воловецьких павучків» – так себе називають наші жінки, що плетуть маскувальні сітки для наших захисників (на даний час на фронт відправлено вже 16 виробів). 

13:52 24.05.2023

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ВИШИВАНКИ

             Шановні присутні! Вітаю усіх зі святом національної та духовної культури українців з Днем вишиванки. Це наш оберіг, символ мудрості та сили, зв’язок багатьох поколінь. День вишиванки – свято,  метою якого є вберегти традицію носити національний одяг. Цього року його святкують 18 травня. Уперше його провели у 2006 році за ініціативи студентки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Лесі Воронюк. 

11:19 18.05.2023

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МАТЕРІ!

Дорогі матері! Сьогодні в Україні відзначається свято День Матері. За всі роки незалежності, в час війни, горя і болю, кожен українець святкуватиме цей день з особливими відчуттями. Велика любов до матері України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Велика любов до матері, яка дала тобі життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

14:38 14.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь